Notice: Undefined variable: ub in /home/civitasr/public_html/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 148

Notice: Undefined variable: ub in /home/civitasr/public_html/wp-content/plugins/advanced-page-visit-counter/public/class-advanced-page-visit-counter-public.php on line 160
Aproape tot ce trebuie să știi despre „NOI AntrepreNORI” – Fundația Civitas
Antreprenoriat și economie socială

Aproape tot ce trebuie să știi despre „NOI AntrepreNORI”

By 1 martie 2018 No Comments

Dacă te-ai gândit vreodată să începi o afacere, acum e momentul. Prin proiectul Noi AntrepreNORI te ajutăm să îți pui în practică ideea într-unul din orașele regiunii Nord-Vest. Fii unul din cei 300 de antreprenori care vor primi sprijinul nostru pentru a-și transforma visul în realitate! Totodată, ai șansa să te numeri printre cei 38 de câștigători ai unor finanțări nerambursabile a câte 30.000 sau 40.000 de euro.

Cine se poate înscrie în proiect?

Practic… aproape oricine. Condițiile sunt simple: trebuie să fii cetățean al unei țări din UE, să locuiești într-unul din județele Regiunii Nord-Vest (BH, BN, CJ, MM, SJ, SM)  și să aparții uneia din categoriile: angajat, șomer, persoană fără ocupație sau student.

Costă ceva?

Totul e gratuit. Cheltuielile pentru participarea la traininguri, mentoratul și sprijinul pe care ți-l oferim pentru a-ți deschide o afacere sunt decontate prin fonduri europene.

Iar birocrația? Mă cam sperie…

Rolul nostru e să-ți facem viața mai simplă. Experții noștri au grijă să reducă la minimul posibil partea birocratică, în ceea ce te privește. Munții de hârtie îi escaladăm noi 🙂 Iar dacă vei lua decizia să îți deschizi o afacere, te vom sprijini în înființarea, mentorarea și dezvoltarea timp de doi ani de zile după ce o înființezi.

Cum mă înscriu?

În trei pași simpli: completezi formularul de înscriere, trimiți documentele și semnezi formularele pe care ți le vom da. Ca să te înscrii intră aici

Ce angajament îmi asum?

Îți asumi că vei participa la activitățile pe care le avem pregătite pentru tine: cursul de competențe antreprenoriale, în urma căruia vei învăța cum să îți gândești afacerea și să o pui pe hârtie. Vei participa la un stagiu de practică, în a doua parte a anului 2018. Vei participa la concursul de planuri de afaceri și dacă vei câștiga, va trebui să îți deschizi oficial afacerea, să nu fii acționar majoritar în altă întreprindere. Apoi, desigur, trebuie să cheltui responsabil banii pe care ți-i vom pune la dispoziție.

Care sunt premiile și câte afaceri veți finanța?

26 de idei de afaceri vor fi premiate cu câte 30.000 de euro, iar 12 idei cu câte 40.000 de euro.

Aici ai o listă cu răspunsuri la alte întrebări frecvente pe care le-am primit.

Pentru orice alte întrebări dă-ne un semn pe facebook, prin e-mail raluca.drozan@civitas.ro sau la telefon 0747 021 097 (Raluca Drozan)

Mergi pe pagina proiectului